25 éve Magyarországon

Weidner Hungária Kft

1047 Budapest, Baross u. 103.

Tel.: +36-1/ 272 08 34

E-mail: info@weidner.hu

Asz: 12067895-2-41

Csz: 01-09-462662


Nyitvatartás:

H-Cs: 8.00 - 16.30

P: 8.00 - 15.00


Weidner Hungária Kft.

Cégünk 1995 -ben alakult. Célunk elsősorban az ipari felhasználók minőségi kiszolgálása volt. Már a cég megalakulásának évében olyan ipari felhasználók bizalmát nyertük el, mint az Egri Dohánygyár (Marlboro), Unilever Rt., Henkel Magyarország, Pharmavit Rt.

WEIDNER_DIGITALIS_KATALOGUSOK_dynajet_2015címlap_224x317Mi a Weidner Hungária Kft.-nél büszkék vagyunk arra, hogy cégünk megalakulása óta, Magyarországon egyedülálló módon, ugyanazon termékcsaládok képviseletét látja el, ezzel garantálva vevőink alkatrész és szerviz biztonságát.

Célunk ma is változatlan, az ipari és nagyüzemi felhasználók teljes körű takarítástechnikai kiszolgálása gépekkel, eszközökkel, technológiai javaslatokkal. Fontos része tevékenységünknek, hogy sokéves tapasztalatunkkal segítsük vevőinket az aktuális tisztítási feladatok megoldására alkalmas gépek és technológia kiválasztásában. Nagy hangsúlyt fektetünk az eladást követő vevőszolgálatra, ennek érdekében saját üzemeltetésű országos szervizhálózatot tartunk fenn és akár egyedi karbantartási kondíciókat is ajánlunk ügyfeleinknek.

Ipari felhasználóink elégedetten használják a WEIDNER ipari tisztítógépeket, a DEPURECO speciális ipari porszívóit, melyek teljes körű alkatrész és szerviz ellátását a Weidner Hungária Kft. szakszervize látja el.

WEIDNER_DIGITALIS_KATALOGUSOK_Weidner_címlap_2015_224x3172007 -ben, Magyarországon elsőként, bérgép flottát hoztunk létre meglévő és leendő ügyfeleink még magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében. Bérelhető gépeinket alacsony áron akár 1 napra, egy hétre vagy akár tartósan is bérbe veheti. Ez megoldást jelent eseti nagytakarításoknál, vagy speciális egyébként nem előforduló takarítási feladatok elvégzésére. 2007 óta a szokásos lízing finanszírozás mellett hosszú távú bérleti konstrukciókat is ajánlunk vevőinknek , akár szervizszolgáltatással is .

Vevőszolgálatunk segít optimalizálni takarítási utasításait, segítünk kiválasztani a leghatékonyabban használható gépeket és eszközöket. Költségtakarékos megoldást ajánlunk, használja ki sokéves tapasztalatunkat!